среда, 15. јануар 2014.

ŠTA JE ŽIVOT ? :)




Dobar dan dragi moji drugari. Nadam se da ste danas izabrali da Vam bude dan pun radosti i osmeha.

Današnja tema će biti Šta je život . Predlažem da uzmete Vašu sveščicu i da zapišete Vaš odgovor. Odgovor ću Vam reći tek na kraju :).

Da bismo kreirali naš život, prevashodno treba da postavimo okvir. Okvir je ustvari naš život, ram za sliku. U taj ram ubacujemo slike koje nam odgovaraju i koje su u skladu sa nama. Ovaj ram je magičan i možemo da ubacujemo mnogo više slika ali pod uslovom da je to ono što želimo. Kako znamo šta je ono što želimo, vrlo jednostavno kad naš navigacioni sistem odnosno EMOCIJE budu lepršave, radosne, prijatne itd.


Ja volim da kažem da je život jednostavan i da je sve stvar našeg ugla gledanja. Neko će reći da je danas lep dan, a neko da nije...stvar je relativne prirode odnosno oka posmatrača. Kad uvidite da Vam nešto nije u redu i da Vas Vaše emocije opominju, menjajte...birajte da sve bude u najboljem redu, kao što i jeste. U kontrastima najbolje možemo da otkrijemo šta je to što nam odgovara. Imamo mogućnost izbora i samim tim odgovornost za taj izbor.

KONTRAST je na primer : Ja se danas ne osećam najbolje  ....... Ja se danas osećam najbolje
Uvek birajte pozitivnu izjavu ili ako to ne ide, napišite Ja volim da razmišljam na način da se osećam dobro, najbolje, super itd.

Naš okvir je život, kao što sam i rekla, a slike mogu biti sreća, ljubav, zahvalnost, obilje, prijatelji ... Vi birate šta želite da Vam se desi.

Mogu Vam reći da postoje BESPLATNE STVARI u životu. To su osmeh ,ljubav, porodica, prijatelji, poljupci, zagrljaji i snovi. Ne zaboravite da se pitate KO STE, ŠTA STE I GDE IDETE...zapišite to iako mislim da ste to već uradili.

Život je magičan, jednostavan i veoma radostan...u njemu je sve moguće. Ništa nije slučajno i ništa nije nemoguće.

Razmislite o ŽIVOTU, šta biste promenili na bolje, šta biste dodali, šta biste voleli da proživite, vidite itd.

Odgovor na to Šta je život je takođe jednostavan, a to je da nema jedinstvenog odgovora, Mi smo kreatori života, nema jedinstvene formule već itekako svako ima svoju formulu, ako je i nema vreme je da je napravi.

Stavite slike u ram i uživajte. Budite i dalje tako radosni i veličanstveni jer Vi to zaista jeste. Sijajte puni radosti i ljubavi.

ZRAČI I PRIVLAČI

Osmeh na lice, sveščicu u ruke i ljubav u srce.

Ljubi Vas Vaša blogerka Aki Sunce








Нема коментара:

Постави коментар