петак, 1. мај 2015.

STIGAO NAM JE MAJ - WELCOMEEEE :)



Dobro nam došao divni Maju. Danas je 1.Maj - Dan rada, ja bih to rekla drugačije Dan prirode, radosti i zahvalnosti. Danas je dan kada ljudi ne rade i opuštaju se, odlaze u prirodu. Slavljenjem ovog dana treba da shvatimo pravo značenje reči Rad.

Rad nije samo reč, ali nije ni samo delanje. Značenje reči rad je raditi ono što nas ispunjava i što volimo, jer jedino po mom mišljenju to mogu nazvati Radom. Rad je ono što ispunjava naše biće, što nas ne iscrpljuje već puni entuzijazmom i pokreće našu energiju. Tako da dragi moji i današnji dan je za Vas rad jer radite ono što volite, a sve ono što ne volite i što Vas iscrpljuje, muči i unesrećuje nije rad, već Nerad...jer to je ono što nerado radite, iscrljuje Vašu energiju. 

Ne treba prvo da Vam bude sticanje materijalnog, jer iz sticanja materijalnog, iscrpljujete Vašu energiju i teže je obnavljate, a kad radite ono što volite i ono što Vas ispunjava, znajte da Univerzum - Bog nađe način da na tome možete i da zaradite...da živite Vaše snove.


Maj nam donosi lepše vreme, počinje Buđenje našeg uma i našeg bića... pripremamo se za leto, Sunce...budite zahvalni za nove dane i nove mogućnosti, radujte seeeeeeee. Stavite Vaše naočare satkane od lepote, ljubavi, lakoće, mira i radosti i pravac u novi dan. :)



Razvijajte se duhovno, ja Vam želim mir u duši i ljubav u srcu. Evo malo muzike da se opustite i uživate u životu - Oda života za Vas.

https://www.youtube.com/watch?v=IC58AlB1zTM

Još jedna Dnevna doza Sunca by Aki Sunce :

 Dragi moji jel ste li pogledali jutros u nebo, šta ste videli ? Jel ste pogledali i zagledali se u Vaše unutrašnje nebo, šta Vam poručuje ? Svetlost nas je obasjala, budite danas blagosloveni i uživajte u Danu rada - 1.maju...opustite se i slavite novi dan, zahvalite se za sve ono što imate i budite srecni jer imate tu mogućnost da budete ZAHVALNI .





SREĆAN VAM 1.MAJ, još jednom :)

" Poštuj svoje vreme na ovoj zemlji, znaj da ti je Bog uvek praštao, i praštaj i ti.  " Paulo Koeljo

Možete me ovde naći :
https://www.facebook.com/akisunce?fref=ts
https://www.facebook.com/groups/337390306463661/?fref=ts
https://www.youtube.com/channel/UCXycw5agBgKlxc7ezUHFaMg


                                                                                                      S ljubavlju, Aki Sunce

Нема коментара:

Постави коментар