понедељак, 1. јун 2015.

DNEVNA DOZA SUNCA - WELCOME JUNE





Dnevna doza Sunca od Aki Sunce za Vas : 

Opet se vraćam na temu koju svi uzimamo zdravo za gotovo, a tu mogu odmah da spomenem i Zahvalnost, to je ZDRAVLJE, svaka muka, svaka bol osvešćuje, pokazuje nam koliko smo važni sami sebi tj.koliko treba da počnemo da budemo važni sami sebi...Bol nas pokreće da se budimo i sređujemo stvari da budu baš onakve kakve trebaju da budu. 

Kad smo zahvalni za ono što imamo, dolazi nam ono što nemamo. Kad smo zahvalni za Zdravlje, onda ćemo biti sve zdraviji i zdraviji, imaćemo Savršeno zdravlje, ako smo zahvalni za Mir u duši imaćemo sve više mira u duši...ako smo zahavlni za Ljubav, koja je u nama i oko nas, imaćemo sve više Ljubavi . 
Ako smo zahvalni za obilje i blagostanje, imaćemo sve više obilja i blagostanja.

Dragi moji nemojte uzimati stvari zdravo za gotovo, već POČNITE DA BUDETE ZAHVALNI, u tome je ključ mira u duši i ljubavi u srcu, verujte mi, bar na reči i pokušajte da Vam svaki dan bude ispunjen Magičnim prahom Zahvalnosti, dovoljno je reći HVALA TI, HVALA TI, HVALA TI.





Ja sam zahvalna na svakom novom danu, na svakom novom jutru, na svim momentima koje nam život pruža, dočekajte ih zahvalno, prigrlite svaki trenutak i što više izgovarajte reči HVALA TI I VOLIM TE.


D O B R O     N A M      D O Š A O  ! ! !

Stigao nam je Jun, počinje pravo leto, Sunce, divno vreme, jupiiii. Pozdravljamo Maj i sa radošću smo dočekali Jun.



Malo muzike za opuštanje, Probudite se i počnite da radite ono što volite :

Možete me naći :





                                                                                  S ljubavlju, Aki Sunce




Нема коментара:

Постави коментар