среда, 15. јун 2016.

16.DAN IZAZOVA ČAROLIJA ŽIVOTA uz ANĐELE


Da li smo spremni za novi dan izazova, da zajedno stvorimo čaroliju života ? Verujem da jeste :)

NEKA VAM DAN BUDE ČAROBAN

»Namere sažete u reči sadrže čarobnu moć.«

1. Osvestite svoje blagoslove: sastavite popis od deset blagoslova. Napišite zašto ste zahvalni. Ponovno pročitajte svoj popis i na kraju svakog blagoslova kažite hvala ti, hvala ti, hvala ti i osetite što dublju zahvalnost za svaki od njih.
2. Ujutro i u toku dana u mislima prođite kroz planove za taj dan i veče, sve do odlaska na spavanje. Za svaki plan ili događaj izgovorite čarobne reči, hvala ti, na tome što se sve dobro odvijalo. Zamislite da govorite hvala ti na kraju dana te da ste neizmerno zahvalni zato što je sve bilo savršeno.
3. Nakon što ste se zahvalili na tome što su vam se svi planovi za taj dan savršeno odvijali, završite ovu magičnu vežbu rečima: 1 hvala ti za sve sjajne vesti koje sam danas dobila!
4. Neposredno pre nego što večeras odete da spavate, uzmite u ruku čarobni kamen i izgovorite čarobne reči, hvala ti, za ono najbolje što vam se danas dogodilo.


Danas je dan Arhanđela Gabriela, molitva koju upućujem njemu je sledeća

                                       MOLITVA ARHANĐELU GABRIELU

Dragi Bože, arhanđele Gabrielu i anđelu čuvaru, spremna/ spreman sam da osetim svoju istinsku bit, da život gledam kao umetnost, da naučim da govorim ono što mislim i da radim ono što govorim. Da naučim da raspoznam pravu vrednost života, da komuniciram iskreno od srca sa sobom i drugim ljudima. HVALA VAM. AMIN.


Meditacija za danas je : 


Danas je emisija Druženje sa Aki Sunce i Anđelima u 20 h, uživo na mom you tube kanalu, link koji vodi do emisije je sledeći https://www.youtube.com/watch?v=iPCyOjcp1jY
Želim Vam lep i nasmejan dan, verujte u svoje snove i Anđele.

Možete me naći na sledećim linkovima : 

4. You tube kanal :                                                             https://www.youtube.com/channel/UCXycw5agBgKlxc7ezUHFaMg

                                                                      S ljubavlju, Aki Sunce i Anđelima


Нема коментара:

Постави коментар