четвртак, 16. јун 2016.

18.DAN IZAZOVA ČAROLIJA ŽIVOTA uz ANĐELE


Dragi moji prozori novih mogućnosti su otvoreni, da li ste spremni za čaroliju života ? Znam da jeste, verujte u to.

ČAROBNA I ČUDESNA ISCELJENJA

»Čuda nisu suprotna prirodi, nego samo onome što o prirodi znamo.«

»Jer ko nije zahvalan (na svom zdravlju i telu), i ono s čim je zadovoljan, oduzeće mu se.«
»Jer ko je zahvalan (na svom zdravlju i telu) dobiće još više zadovoljstva (u vezi svog zdravlja i tela).«

Današna vežba o čarobnim i čudesnim isceljenjima, osmišljena je kako bi vam uveliko poboljšala zdravlje i sreću. Da bismo ubrzali rezultate, pristup se sastoji od tri koraka.

Korak 1: Zdravlje koje ste primili (prošlost)
Razmislite o sjajnom zdravlju koje ste primali tokom svog detinjstva, rane mladosti i odraslog života. Prisetite se trenutaka kad ste se osećali prepuni energije i bili sretni. Prisetite se tri odvojena trenutka kad ste imah osećaj da ste nepobedivi, recite čarobne reči, hvala ti, osećajući iskrenu zahvalnost na tim trenucima. Ako razmislite o važnim trenucima u svom životu, bićete u stanju lako se prisetiti tri
različita trenutka.
Korak 2: Zdravlje koje i danas primate (sadašnjost)
Razmislite o zdravlju koje i danas primate te osetite zahvalnost na svakom organu, telesnom sistemu i fizičkom osećaju koji sad funkcionišu kako treba. Razmislite o svojim rukama, nogama, očima, ušima, jetrima, bubrezima, mozgu ili srcu. Odaberite pet funkcija svog tela koje dobro funkcionišu i u mislima izgovorite čarobne reči, hvala ti, za svaku od njih.
Korak 3: Zdravlje koje želite primiti (budućnost)
Za današnju čarobnu vežbu odaberite jednu stvar koju želite poboljšati na svom telu. Magičnu moć zahvalnosti za taj cilj ćete koristiti na sasvim poseban način. Razmislite o idealnom stanju dela tela koji želite poboljšati. Kad zahvaljujete za idealno stanje bilo čega, pokrenuli ste delovanje koje će vam donijeti upravo to idealno stanje.


Magična vežba 

1. Osvestite svoje blagoslove: sastavite popis od deset blagoslova. Napišite zašto ste zahvalni. Ponovo pročitajte svoj popis i na kraju svakog blagoslova recite hvala ti, hvala ti, hvala ti, osećajući što dublju zahvalnost za svaki blagoslov.
2. Prisetite se tri odvojena trenutka u svom životu kad ste imali osećaj da ste nepobedivi te iskreno zahvalite na tim trenucima.
3. Prisetite se pet telesnih funkcija koje dobro funkcionišu i zahvalite pojedinačno na svakoj od njih.
4. Odaberite jedno područje svog tela koje želite poboljšati te jednu minutu zamišljajte sebe u svom idealnom telesnom ili zdravstvenom stanju. Tada zahvalite na tom idealnom stanju.
5. Neposredno pre nego što večeras zaspite, uzmite svoj čarobni kamen u ruku i izgovorite čarobne reči, hvala ti, na onome najboljem što vam se dogodilo tokom dana.


Danas je dan Arhanđela Uriela, molitva iz mog kreativnog sveta

                                       MOLITVA ZA BUĐENJE SVETLOSTI U NAMA

Dragi Bože, Uriele, anđele čuvaru/i, svetlost je ono što je od vas, ja sam voljan/ a da konačno spoznam svetlost u svom životu, da se probudim i osetim vas mili Anđeli, znam da ste tu, ali želim da osetim vašu svetlost i energiju. Sjaj u oku je ono što isijavam iznutra, to želim da stvorim kod sebe, svetlost mog bića. Znam da mi vi u tome pomažete. HVALA VAM. AMIN.


Meditacija za danas : 

Iznenađenje od mene za Vas je na sledećoj slici, ono što sam obećala u mojoj grupi Andjeli i Andjeoske poruke od Aki Sunce - DNEVNIK ANĐELA


Za sve informacije, možete mi pisati na mail akisunce88@gmail.com

Vidimo se 19.6 u Novom Sadu i 25.6 u Nišu na seminarima Anđeli mi šapuću, sa radošću Vas očekujem, naravno možete se još uvek prijaviti na mail koji sam gore napisala.


Video koji Vam može pomoći u razumevanju znakova od Anđela : https://www.youtube.com/watch?v=_q0kdP0LQJ8

Možete me naći na sledećim linkovima : 

4. You tube kanal :                                                             https://www.youtube.com/channel/UCXycw5agBgKlxc7ezUHFaMg

                                                                      S ljubavlju, Aki Sunce i Anđelima


Нема коментара:

Постави коментар