уторак, 28. јун 2016.

25.DAN IZAZOVA ČAROLIJA ŽIVOTA uz ANĐELE


PRED VAŠIM VLASTITIM OČIMA
»Ovaj je svet još uvek čudesan, uprkos našoj spoznaji; prekrasan, nerazumljiv, magičan i još mnogo više od toga za svakoga ko o njemu razmišlja.«

Magična vežba

1. Osvestite svoje blagoslove: sastavite popis od deset blagoslova. Napišite zašto ste zahvalni. Ponovo pročitajte svoj popis i na kraju svakog blagoslova recite: Hvala ti, hvala ti, hvala ti te osetite što dublju zahvalnost za svaki blagoslov.
2. Na početku dana uzmite popis svojih deset najvećih želja.
3. Pročitajte svaku rečenicu i želju na svom popisu i jedan minut zamišljajte da su vam se želje ostvarile. Osetite što dublju zahvalnost.
4. Danas svoj popis želja nosite sa sobom. Barem dvaput tokom dana izvadite popis, pročitajte ga i osetite što dublju zahvalnost.
5. Večeras neposredno pre odlaska na spavanje uzmite u ruku svoj čarobni kamen i izgovorite čarobne reči, hvala ti, za ono najbolje što vam se danas dogodilo.

Danas je dan za ljubav i Arhanđela Šamuela, molitva iz mog kreativnog sveta je sledeća :

Dragi naš Samuele, ti si ljubav Božija, ti nam svima pomažeš da osetimo bezuslovnu ljubav, da uneseš radost u našu dušu, učiš nas da širimo ljubav svuda oko nas. Zahvalni smo ti što si toliko moćan i što si mnoge od nas izveo na pravi put i što ćeš tek izvesti. Mir u duši je osećaj na kojem smo ti zahvalni. Voljni smo da prihvatimo bezuslovnu ljubav koju nam šalješ. Hvala ti . Amin.

Meditacija za danas je :        

Evo još jedan snimak o Anđelima od mene za vas :  https://youtu.be/lYx7yc9Xeu0

Sve što želite da čujete o Dnevniku Anđela možete na sledećem linku :   https://www.youtube.com/watch?v=ovhG2rd9HSQ
Možete me naći na sledećim linkovima : 

4. You tube kanal :                                                             https://www.youtube.com/channel/UCXycw5agBgKlxc7ezUHFaMg

                                                                      S ljubavlju, Aki Sunce i Anđelima

Нема коментара:

Постави коментар