уторак, 17. мај 2016.

20.DAN ZAHVALNOSTI uz ANĐELE



Dragi moji čarobni ljudi, evo me ponovo sa Vama, danas je 20.dan ili za nekoga 21.dan, pošto juče nisam imala objavu, nisam bila u mogućnosti. Kako ste mi proveli vikend, da li ste uživali ?

Zahvaljuj za malo i naći ćeš mnogo.

Danas je dan za Arhanđela Šamuela i njegovu ljubav na Dar nama, uči nas da spoznamo istinsku ljubav u našem srcu, da volimo ljude kroz Boga i Anđele, jer to je put ljubavi i svetlosti. Danas spoznajte tu ljubav i širite je svuda oko sebe.


Šaljem Vam ljubav dragi moji divni ljudi, jer Vi zaslužujete svako dobro u životu.

Pišete 40 stvari, događaja, ljudi na kojima ili čemu ste zahvalni....1............40
Zahvalite se na svemu oko Vas, jer ono je tu zbog Vas.


Odvojite danas vreme za sebe i meditirajte, koliko god želite, to će uneti ljubav u Vaše srce i mir u Vašu dušu, evo meditacije za današnji dan https://www.youtube.com/watch?v=LThsf7JOr0U&list=PLwSNDxirJ-QiPLNl6zXKjb0-noqsSY4hp


Direktno iz prirode iznenađenje za Vas, uživajte                  https://www.facebook.com/aleksandra.m.kecic/videos/10156927308150224/


Nakon ovog posta, u novom postu ću Vam napisati i novu nedeljnu Anđeosku poruku od Aki Sunce, za period od 17.5 - 24.5.

Lep dan Vam želim, a sutra još lepši dan, ispunjen mirom, ljubavi i zdravlja, do sutrašnjeg druženja budite u miru i ljubavi, uživajte u životu, jer život je magičan.

Možete nam se pridružiti i danas, prethodne dane ćete nadoknaditi na kraju izazova.
Dobrodošli i slobodno mi se javite putem e-maila akisunce88@gmail.com, da ispratimo zajedno izazov zahvalnosti uz Anđele,  pišite na mail. 

Tokom ovog izazova ću Vam biti podrška, svi ste dobrodošli, širimo ljubav, svetlost i zahvalnost, pozovite i Vaše drage ljude da učestvuju sa nama.

Možete me još pronaći i na sledećim linkovima :
4. Lepota iznutra i spolja - DAR LEPOTE                                             https://www.facebook.com/darlepoteoriflame/?fref=ts
                                                                           S ljubavlju, Aki Sunce i Anđeli





Нема коментара:

Постави коментар