уторак, 17. мај 2016.

ANĐELI I AKI SUNCE U VAŠEM GRADU - ŠIRIMO LJUBAV


                                                              I Z N E N A Đ E Nj E 

Dragi moji čarobni ljudi, spremili smo Vam sjajno izenađenje odnosno iznenađenja.

Spremili smo Vam ovo zato što ste Vi to tražili, pitali ste me da li ću doći u Vaš grad, naravno sad smo to i kreirali za Vas, na Vama je da se javite putem mog maila, da vidim odakle ste i koji grad nakon Beograda i Novog Sada će biti sledeći na redu.

Karavan Anđeli mi šapuću kreće iz Beograda 29.5 i stiže 19.6 u Novi Sad, koji su to gradovi u kojima biste voleli da se družite sa nama, javite nam, da bismo spremili iznenađenja i došli, jako se radujemo ovom Anđeoskom karavnu.

Seminar u Beogradu odnosno na Novom Beogradu je 29.5 u 18 h, a u Novom Sadu je 19.6 takođe u 18 h u pitanju je hotel Rimski, sa radošću Vas očekujem. 

Prijave su već krenule, mesta se popunjavaju, dok se ne popune mesta traju rezervacije, možete ih vršiti putem e-maila akisunce88gmail.com ili preko fb profila.

Ovoliko za sada, za inostranstvo tek spremam iznenađenja, na Vama je samo da se javljate da znam odakle ste i gde ćemo prvo doći.

Ovo je mini video zahvalnosti za sve Vas, HVALA VAM https://www.youtube.com/watch?v=rm28fadkuoE

Želim Vam lep i nasmejan dan, ispunjen ljubavlju, do skorašnjeg pisanja odnosno do sutra, uživajte.

Nedeljna anđeoska poruka od Aki Sunce za period 17.5- 24.5 je postavljena i možete je videti na ovom linku : http://akisunce.blogspot.rs/2016/05/aneoska-poruka-od-aki-sunce-za-period_17.html


Možete me pronaći : 



Šaljem Vam ljubav, Vaša Aki Sunce i Anđeli 



Нема коментара:

Постави коментар