субота, 21. мај 2016.

24. i 25. DAN ZAHVALNOSTI uz ANĐELE



Čarobnjaci dragi, još malo i izazov se približava kraju, ali to neće biti kraj našeg putovanja, idemo dalje u nova čuda.

Pišem Vam ovaj post za subotu i nedelju, za 21.5 i 22.5, jer neću biti u mogućnosti da postavim za sutra.

Za današnji dan 21.5 - subota, zadužen je Arhanđeo Zadkiel i njegova divna ljubičasta svetlost, on će nas osloboditi stega, svega onoga što nas opterećuje zbog neopraštanja, kad oprostimo sebi, stvorićemo slobodu i milost, poletećemo u život.

Za dan 22.5 - nedelja, zadužen je Arhanđeo Mihael i njegova indigo svetlost, on će nam pomoći da presečemo sve veze koje nas blokiraju, za naše i njihovo dobro, spoznaćemo šta je naša istinska svrha.

Nastavljamo sa pisanjem zahvalnosti, svakog dana, pisaćete danas 45 stvari, događaja, ljudi na čemu ili kome ste zahvalni ali isto tako i sutra.


Kako nam Anđeli pomažu da se probudimo, možete poslušati na sledećem linku :   https://www.youtube.com/watch?v=zosrazn0owM

Želim Vam lep i ispunjen dan, da bude poseban kao i svaki sledeći, budite najbolje verzije sebe.
Možete nam se pridružiti i danas, prethodne dane ćete nadoknaditi na kraju izazova.
Dobrodošli i slobodno mi se javite putem e-maila akisunce88@gmail.com, da ispratimo zajedno izazov zahvalnosti uz Anđele,  pišite na mail. 

Tokom ovog izazova ću Vam biti podrška, svi ste dobrodošli, širimo ljubav, svetlost i zahvalnost, pozovite i Vaše drage ljude da učestvuju sa nama.

Možete me još pronaći i na sledećim linkovima :
4. Lepota iznutra i spolja - DAR LEPOTE                                             https://www.facebook.com/darlepoteoriflame/?fref=ts

S LJUBAVLJU, AKI SUNCE I ANĐELI 





Нема коментара:

Постави коментар