недеља, 1. мај 2016.

ŠESTI DAN ZAHVALNOSTI uz ANĐELE





Dragi moji čitaoci i prijatelji, srećan Vam uskrs, Hristos Vaskrese, želim Vam od srca mir u duši, ljubav u srcu i osmeh na licu, ovo je praznik koji je zaista svima nama poseban.

Srećan 1.maj, praznik rada, da provedemo u osmišljavanju šta je to što volimo da radimo, jer onda zaista nećemo raditi nijedan dan.

Danas je novi dan izazova, još malo i kraj prve nedelje izazova Zahvalnosti.

Šta god čekali - mir, zadovoljstvo, milost, unutrašnju svesnost jednostavnog obilja - sigurno će doći do nas, ali tek kada smo spremni primiti sve s otvorenim i zahvalnim srcem.

Prvi zadatak za danas je 30 stvari, događaja, ljudi na čemu ili kojima smo zahvalni -

Lako mogu staviti ruku na srce, utišati se na nekoliko minuta i zahvaliti na:


Drugi zadatak je da danas pozovete Arhanđela Mihaela da Vas okruži plavo-ljubičastom svetlošću i da svojim mačem preseče sve otrovne veze između Vas i drugih osoba, za Vaše dobro i osoba kojih se to tiče. Zamolite ga da Vam pomogne u zahvalnostima da spoznate Vašu svrhu življenja na planeti Zemlji.



Treći zadatak je da se osamite 10 minuta i da se opustite uz sledeću vođenu meditaciju, kliknite na link : https://www.youtube.com/watch?v=FBWHxp-lTdk


Četvrti zadatak je da zagrlite Vaše voljene i da razmenite energiju ljubavi, uživajte u ovom današnjem prazniku.


Svako ko želi može i sada da se pridruži da učestvuje u izazovu, dobrodošli i slobodno mi se javite putem e-maila akisunce88@gmail.com, da ispratimo zajedno izazov zahvalnosti uz Anđele,  pišite na mail. 

Tokom ovog izazova ću Vam biti podrška, svi ste dobrodošli, širimo ljubav, svetlost i zahvalnost, pozovite i Vaše drage ljude da učestvuju sa nama.

Evo snimak emisije Jutarnja kafa, gde sam bila gost na temu Anđeli izobilja, možete poslušati : https://www.youtube.com/watch?v=6-nunaE64Y8

Možete me još pronaći i na sledećim linkovima :
4. Lepota iznutra i spolja - DAR LEPOTE                                             https://www.facebook.com/darlepoteoriflame/?fref=ts

Želim Vam lep dan i čaroban dan, do sutrašnjeg druženja, budite mi nasmejani i radosni.

Pišem Vam malo kasnije post koji govori kako nam Bog i Anđeli šalju znakove, da baš to nešto treba da uradimo, do skorog pisanja, veliki zagrljaj Vam šaljem.


 S ljubavlju, Aki Sunce i Anđeli



Нема коментара:

Постави коментар